Pavaje Timisoara – Montaj pavaj Timisoara

Montaj pavaje Timisoara - realizam pavari exterioare si design peisagistic de la A la Z in Timisoara si localitatile limitrofe.

Sunați la 0724 031 903

Pavaje Timisoara – Pret pe m2 in 2024

Cautati o companie de pavaje in Timisoara? Aveti de realizat un proiect care implica montarea de pavaje in Timisoara sau oricare alta localitate din judetul Timis? Bim Pavaj Design poate fi pentru dvs. un partener de incredere in aceste tipuri de proiecte!

Pavaje Timisoara ▷ Montaj pavaj Timisoara

Pavaje Timisoara – Montaj Pavaj Timisoara - Pret pe m2Cu peste 15 ani de experienta in domeniul pavajelor exterioare, Bim Pavaj Design este capabila sa realizeze orice tip de proiect de pavare, indiferent de anvergura sau complexitatea lui.

Realizam montaj pavaj in Timisoara pentru: alei pietonale, trotuare, terase, marginea piscinelor, alei auto, parcari (private, comerciale sau publice), platforme, drumuri si orice alt tip de suprafata.

Serviciile de pavare sunt complete (la cerere oferim si servicii de arhitectura peisagistica) si se adreseaza atat clientilor rezidentiali, cat si celor comerciali. Contactati-ne astazi pentru o cotatie de pret in Timisoara!


Cotatie de pret online in Timisoara

Formular Online

  Cod de securitate captcha


  Design personalizat pentru spatii exterioare in Timisoara

  Design personalizat pentru spatii exterioare in TimisoaraAmenajarea peisagistica este o pasiune pentru echipa noastra. Am proiectat, instalat si implementat atat proiecte simple cat si proiecte complexe pentru spatii exterioare private, comerciale si publice in Timisoara si tot judetul Timis.

  Ne vom intalni la fata locului cu dvs. pentru a evalua spatiul si a definitiva conceptul de design dorit. Vom incorpora ideile dvs. si orice alta caracteristica dorita intr-un design personalizat si util spatiului pe care doriti sa-l pavati.

  Pavelele sunt o alegere excelenta pentru a crea o amenajare durabila, usor de intretinut si placuta vizual pentru orice tip de spatiu exterior. Sunt versatile si moderne si sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori.

  VEDETI AICI PORTOFOLIUL DE LUCRARI


  Ce tipuri de modele de pavaje utilizam?

  Utilizam urmatoarele tipuri de modele de pavaj: pavaj din piatra naturala de rau, pavaj din piatra naturala cubica din andezit, pavele din beton vibropresat, pavaj eco din beton, pavaj eco din plastic, pavaj din granit, pavaj din travertin, pavaje 3D.

  VEDETI AICI GALERIA DE MODELE


  Cat costa montajul pe m2 in Timisoara?

  Pretul montajului unui m2 de pavaj in Timisoara difera de la un caz la altul. Se calculeaza in functie de modelul de pavaj ales si de aria suprafetei care urmeaza a fi pavata. Pentru a va face o idee, pretul montajului variaza intre 40 si 100 de lei pe metru patrat, iar pretul mediu este de 70 de lei pe m2. Pentru o oferta de pret personalizata si exacta – contactati-ne.

  Avantajele si beneficiile pavarii unei suprafete exterioare

  • Exista o varietate de optiuni: pavelele vin intr-o mare varietate de texturi, dimensiuni si modele diferite. Fiecare tip de pavaj  are culori diferite pentru a putea personaliza dupa bunul plac spatiile exterioare.
  • Durabilitate: au o durata de viata foarte lunga si cu o minima intretinere pot arata ca noi timp de zeci de ani. Pavelele trec testul timpului! Nu se crapa si nu se sfarma.
  • Flexibilitate in materie de design: pot fi personalizate dupa bunul plac. O mana priceputa poate crea spatii exterioare personalizate – cu adevarat unice.
  • Adaptabilitate: pavelele pot fi utilizate pentru o varietate de proiecte, cum ar fi alei, terase, curti, alei de gradina, spatii de parcare etc., iar instalarea lor poate fi adaptata la diferite tipuri de teren si configuratii.
  • Costuri reduse de intretinere: in general intretinerea pavelelor este mai putin costisitoare decat a altor materiale utilizate in pavari. Ele sunt usor de curatat si nu necesita vopsire, lacuire sau alte tratamente regulate.

  SOLICITATI O COTATIE DE PRET PERSONALIZATA

  Apelați 0724 031 903
  error: